A jemi të gjithë të informuar kur duam të bëjmë ndërhyrje estetike? Sot në ora 20:00 në 'Klinika 24' në Report Tv

18 Maj, 13:42

Dermatologet e ftuara në studion e Klinika 24 theksojnë rëndësinë e realizimit të këtyre ndërhyrjeve nga specialisti për shmangien e efekteve anësore dhe komplikacioneve! 

Ndërsa në pjesën e dytë instruktori i yogës thekson rëndësinë e aktivitetit fizik për të mbajtur trupin në formë gjatë gjithë vitit dhe jo vetëm kur afrohet stina e verës.

'Klinika 24' emisioni i shëndetit nga Doreada Mio, sot në ora 20:00 në Report Tv.