Abazoviç drejt largimit, Mali i Zi pritet të mandatojë kryeministrin e ri! Lekiç duhet të marrë 41 firma të nevojshme

20 Shtator, 16:15

Miograd Lekiç, pritet të mandatohet për krijimin e qeverisë së re në malin e Zi, një muaj pasi shqiptarit Dritan Abazoviç, nuk u besua në Parlament. Deri tani Lekiç nuk i ka mbledhur 41 firmat e nevojshme dhe shkak është mosmarrëveshja për ndarjen e ministrive.

Kategori të tjera