Ari dhe bakri shqiptar, sonte në Esencë, ora 21:00

24 Maj, 15:04

 

1.4 milionë ton bakër prodhoi Shqipëria gjatë regjimit monist. Po në të njëjtën kohë, në vit është prodhuar rreth 80 kg ar. Por, me nxjerrjen dhe përpunimin e bakrit, si dhe kur u prodhua lingota e parë e arit në Shqipëri? Flet sonte në Esencë për sekretet e nëntokës shqiptare Inxhinieri Metalurg Nikollë Gega. Sonte, ora 21:00 me Esencë në Report Tv.