Arrestime në Mal të Zi nën dyshimet për spiunim për shërbimet ruse

29 Shtator, 17:01

Me kërkesë të Prokurorisë Speciale të Shtetit dhe me urdhër të Gjykatës së Lartë në Podgoricë, policia po kontrollon banesat dhe hapësirat e tjera të disa qytetarëve

Kategori të tjera