Arrestohet Alda Klosi! Pastruesja 'e penduar' e drejtësisë: Edhe 400 mijë eurot i mora në shtëpinë e saj! Paratë i vinin me çanta, s'e di nga kush! Pritet ballafaqim mes të dyjave

4 Shkurt, 15:30

Policia e Tiranës arrestoi në mbrëmje zyrtaren Alda Klosi, ish-shefen e kabinetit të Arben Ahmetaj, e cila doli në skemë pas arrestimit në 7 janar të pastrueses së shtëpisë. Pastruesja e shtëpisë Rozeta Dobi po bashkëpunon me drejtësinë, ku sipas dëshmive të saj, se dhe 400 mijë eurot e gjetura në tubin e aspiratorit të shtëpisë së saj, i përkasin Alda Klosit. Dëshmia e pastrueses: Alda Klosi e inskenoi grabitjen, që të fajësonte-ish burrin

    Kategori të tjera