Asnjë pastori i vërtetë nuk do e legjitimonte 'martesën' e së njëjtës gjini, Akil Pano: Surrogacia po sponsorizohet nga pronarët e spitaleve privatë

20 Maj, 19:41

Pastori Akil Pano dhe njëherësh kreu i Koalicionit Pro Familjes, ishte sot në ‘Studio Live’ ku komentoi ‘martesën’ e së njëjtës gjini në tarracën e bashkisë Tiranë dhe projektligjin e Surrogacisë.