Ati, Inva e vajza Nina! Mulajt, tri breza në art! Gjithçka ndodhi me ‘Karnavalet’, sopranoja: S’është koincidencë, babai më dha bekimin para se të shuhej!

4 Mars 2023, 20:59

Inva Mula, përmbush dëshirën e kahershme për të rikthyer operetën e të atit, artistit të ndjerë Avni Mula “Karnavalet e Korçës”. Në një rrëfim për “Report tv” ajo risjell kujtimet në ‘Opera’, ku punuan dy prindërit artistë, bisedën me të atin para ndarjes nga jeta, si dhe artin që ‘rrjedh në gen’ tek dy fëmijët e saj. Cilat janë planet për jetën e saj artistike, misioni për promovimin e kulturës vendase e porosia për artistët e rinj, që e shohin të ardhmen jashtë vendit.