Banorët e Berxullës: Tokën do ta mbrojmë me gjak, askush s’ka ardhur të flasë me ne! Qeveria mbron oligarkët

5 Shkurt, 12:11

Banorët e Bërxullës kanë dalë edhe një herë në protestë sot dhe kërkojnë që të kenë më shumë informacion se çfarë do të bëhet me pronat e tyre në gjurmën e rrugës Thumanë-Kashar. Ata shprehen të acaruar në mikrofonin e Report Tv dhe thonë se do ta mbrojnë me gjak pronën.

 

Kategori të tjera