Bashkëjetoi me 30 qen në shtëpi, flet Ali Bali: Oraret e punës m'i sistemon Zoti (5 korrik 2023)

5 Korrik, 21:20

Ai ka arritur të kuptojë botën e qenve dhe herë pas here merret me trajnimin e tyre. Gjithashtu një pjesë të konsiderueshme e kalon duke u kujdesur për qentë që kanë nevojë për hotel ose për kopsht kur pronarët shkojnë me pushime. Aliu është praktikant i fesë islame dhe na tregon se falë besimit jeta e tij është më e thjeshtë. Na informon më shumë rreth botës së katërputroshave, si të kuptojmë sjelljet e tyre, karakteristikat e qenve dhe kujdesin që kërkojnë.