Bashkitë në vështirësi financiare, me administrator! Vora e Kavaja, bashkitë e para që mund t’i kalojnë shtetit

4 Gusht, 13:21

 

26 bashki në vend kanë probleme financiare për shkak të borxheve të krijuara ndër vite. Për këtë arsye qeveria po bëhet gati të marrë në administrim disa bashki, dhe ka shpallur konkursin për administratorët e që do menaxhojnë financat e tyre. Vora dhe Kavaja janë dy bashkitë që pritet të kalojnë të parat nën administrimin e shtetit, pasi janë në vështirësi tw mwdha financiare.

Kategori të tjera