Bënte drifte në zonat e banuara, ‘e pëson’ i riu në Vlorë, i hiqet patenta dhe merr gjobën e majme

28 Janar, 18:27

Lojërat e shpejtësisë në zonat e banuara dhe rrezikimi i shoferëve të tjerë kanë futur në telashe të riun në Vlorë i cili pëlqente të bëntë drifte me makinë në zona të banuara.

Kategori të tjera