Berishës i ndërpritet fjala, Gazmend Bardhi i bie me grusht tavolinës dhe e mbron

22 Shtator, 12:46

Edhe pse kishte dalë për procedurë Sali Berisha filloi t’i bënte pyetje ministrave, gjë që e bëri kryetaren e Kuvendit Nikolla t’i ndërpriste fjalën.

Kategori të tjera