Big Brother me martesat e dy grave te bashkia, fake ceremoni. Akil Pano:Surrogacia, ligj klientelist

20 Maj, 20:29

Pastori Akil Pano dhe njëherësh kreu i Koalicionit Pro Familjes, ishte sot në ‘Studio Live’ ku komentoi ‘martesën’ e së njëjtës gjini në tarracën e bashkisë Tiranë dhe projektligjin e Surrogacisë.