'Borxhet nuk falen!' Çfarë ndodh pas heqjes së licencave të subjekteve që mashtruan me mikrorkeditet?

24 Maj, 16:08

Viktimat e skemës së mashtrimit me mikrokredite mendohet se janë 100 mijë qytetarë.Por pikëpyetja e madhe është se çfarë do të ndodhë me kreditë që i kanë kaluar këtyre subjekteve financiare dhe me qytetarët. Banka e Shqipërisë njofti dje se hoqi licencën për dy subjekte MCA dhe Final.