Bota në alarm nga COVID, Shqipëria si në ‘Muzikë tallava’

1 Dhjetor 2021, 20:56

Në një kohë kur bota është përfshirë nga ethet e mutacionit të COVID-19 Omicron, në vendin tonë banorët sillen njëjtë sikur virusi vdekjeprurës të mos ekzistonte. Report TV vëzhgoi në pika të ndryshme të Tiranës ku qytetarët nuk respektojnë asnjë masë anti-COVID, pa maska dhe distancë.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha