Braçe: Rritja e pagave, vendim historik që vlerëson punën! Më shumë para në familjet shqiptare! Luftë evazionit dhe kapjes së tregut

25 Maj, 14:12

Për deputetin socialist, Erion Braçe me vendimin që pritet të marrë sot Kuvendit do të marrë vendimin më të rëndësishëm të tij në planin ekonomiko-financiar por edhe social, të dekadës së fundit. Braçe nënvizon se kjo rritje page vlerëson fort shpërblimin e punës së gjithkujt.

 

Kategori të tjera

Shiko të gjitha