Braktiset Dilbinishti, fshati piktoresk i Kurbinit! Banorët: S’kemi rrugë, ujë, drita dhe as shkollë

5 Dhjetor 2022, 16:52

Rruga e pa asfaltuar, mungesa e një shkolle dhe problemet me furnizimin me ujë e drita po çojnë drejt shpopullimit fshatin piktoresh të Dilbnishit në Kurbin, ku ndodhet dhe kisha e vjetër monument kulture

Kategori të tjera