Bylykbashi: Rama do të heq koalicionet se humbet para opozitës së bashkuar, pragu 3 % eliminon partitë e vogla

21 Shtator, 22:00

Oerd Bylykbashi i cilësoi partitë e vogla si graso mes partive të mëdha duke u dhënë alternative shqiptarëve që të mos jenë dy blloqe në garë, por me pragun elektoral 3 % shumica e tyre ndalin së ekzistuari pasi nuk e kalojnë dot. Sipas Bylykbashit Rama kërkon vetëm të heq koalicionet pasi i trembet opozitës së bashkuar, ndërsa theksoi se formula e koalicioneve e hartuar me konsensus në 2003 është e duhura dhe se mund të ruhet me hapjen e listave 100 %.

Programe të tjera

Shiko të gjitha