Çfarë thuhet në Marrëveshjen e Brukselit për targat e Kosovës?

22 Shtator, 16:06

Reciprociteti për targat mes Kosovës dhe Serbisë ka sjellë edhe njëherë në qëndër të vëmendjes Marrëveshjen e Brukselit mes Kosvës dhe Serbisë të nënshkruar në 2011. Përfaqësues të Serbisë thonë se Kosova, me këtë veprim, ka shkelur dispozita të Marrëveshjes së Brukselit, të cilën dy vendet e kanë arritur me ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha