Debati për rrugën “Ibrahim Rugova”, Veliaj: Është e zgjatur me 300 metra, bashkë me familjen po planifikojmë vendosjen e shtatores së Presidentit në Tiranë

6 Shkurt, 18:48

Rruga “Ibrahim Rugova” nuk është shkurtuar, siç është thënë nga opozita në media ditët e fundit, por përkundrazi është zgjatur me 300 metra dhe shkon deri te Diga e Liqenit. Deklarata është bërë sot nga Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj

Kategori të tjera