Dëbora shkon deri në 15 cm në Kukës, bllokohen disa rrugë që lidhin fshatrat

30 Nëntor 2021, 09:48

Reshjet e dëborës po vazhdojnë në të gjithë territorin e Qarkut të Kukësit, ku lartësia e në Shishtavec ka shkuar 15 cm, në Valbonë 15 cm dhe në Qafë Prush të Hasit 10 cm.

Rrugët rurale në administrim të bashkive janë të qarkullueshme, ndërsa rruga që lidh Nj.Ad Arrën bashkia Kukës me rrugën nacionale është bllokuar.              

Rrugët nacionale janë të kalueshme normalisht, ndërsa puna për nga kontraktorët vazhdon gjatë gjithë  kohës për pastrimin e borës, largimin e gurëve dhe inerteve të rëna në disa segmente rruge, kriposjen dhe mbajtjen funksionale të tyre.                                

Gjendja e rezervuarëve është nën monitorim në të gjithë Qarkun. Furnizimi me ujë të pijshëm dhe ai i energjisë është normal në shkallë Qarku, ndërsa asnjë problematikë emergjente nuk është raportuar.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha