Deputeti shqiptar citon vargjet e Himnit Flamurit në Kuvendin e Serbisë: Hiqni ligjet diskriminuese, shqiptarë duhet të përdorin lirisht simbolet e tyre kombëtare

24 Nëntor 2021, 13:51

Deputeti shqiptar në Kuvendin e Serbisë, Shaip Kamberi ka kërkuar të krijohen kushtet për përdorim të lirshëm, publik dhe zyrtar të simboleve kombëtar shqiptare në Serbi. Ai tha se shqiptarëve të Luginës së Preshevës i është mohuar kjo e drejtë në një kohë që vendi pretendon të jetë pjesë e BE-së.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha