Dështimi i negociatave me Vuçiç, Kurti zbulon diskutimet e Brukselit: Propozimi franko-gjerman u zhduk nga tavolina! Borrell favorizoi Serbinë, folëm vetëm për targat

23 Nëntor 2022, 15:50

Kurti nuk i ka kursyer kritikat ku sot në mbledhjen e qeverisëka thënë se, Borrell favorizoi Serbinë dhe foli vetëm për targat duke ‘zhdukur’ nga diskutimi planin franko-gjerman.

    Kategori të tjera