Detajet e dhunës së avokatit: E dinte, ishte kërcënuar! Pse ngjarjet bëhen në Ish-Bllok?-Përballje (30 maj 2024)

30 Maj, 16:45

Në ‘Përballje’, avokatët Joni Leka dhe Arbër Hoxha, së bashku me ekspertin Fatjon Softa diskutuan mbi shkaqet dhe pasojat e goditjes së avokat Mëngjesit në mes të bllokut.