Detyrimet ligjore vetëm në letër të biznesit për punonjësit, që nuk respektohen!

22 Mars, 21:19 | Përditesimi i fundit: 2024-03-22 21:20:05

Sipas Kodit të Punës, çdo punëdhënës në Shqipëri, në sektorin publik dhe privat, është i detyruar me ligj të deklarojë punonjësit në Drejtorinë e Tatimeve, të paguajë për secilin prej tyre sigurimet shoqërore e shëndetësore dhe të hedhë pagën mujore në bankë.