Dezinsektimi 'peng' i institucioneve, mushkonjat 'bëjnë kërdinë'! Ministria e Mbrojtjes: Tenderi u pezullua, ISHP të rishikojë specifikimet teknike

13 Korrik, 21:14

Tenderi për procesin e dezinsektimit që duhet të ishte kryer në muajin maj është anuluar pasi ISHP duhet të rishohë specifikimet teknike, sipas agjencisë së Blerjeve të Përqendruara në ministrinë e Brendshme. Kjo vonesë prej dy muajsh ka shkaktuar shtimin e mushkonjave dhe të problemeve shëndetësore që sjellin pickimet e tyre

Kategori të tjera