Dhimbje shpine dhe mesi? Instruktorja e yoga zbulon si ta zhdukni falë trapezit - Një nga ne (1 maj 2024)

1 Maj, 20:18

Nuk ka nevojë për alarm për t’u zgjuar.
Çdo mëngjes për Eridën nis vrullshëm.
Studioi për biologji molekulare, por veten e gjeti tek yoga.
“Anti-graviteti është një shërim i shpirtit”
Çfarë duhet të dini për këtë praktikë të re jo fort të njohur në vendin tonë?
Njihuni me ditën e instruktores dhe përfitimet e ushtrimeve në trapez dhe rreth.
NJË NGA NE prezanton “Vajza që sfidon gravitetin”