Dhjetëra aplikime në Dyrrah City Football Academy! Trajnerët e Man. Cityt stërvisin talentet shqiptarë, administratori: Do ketë bursa

12 Qershor, 16:37

Trajnerë të huaj, talente nga e gjithë diaspora dhe një projekt ambicioz i Ministrisë së Arsimit e Sportit, po ravijëzon edhe më shumë nismën e qeverisë dhe klubit të Manchester City.