Dhunohen varret në Berat, vidhen vazot e bronzit! Roja: Shiten në pikat e skrapit, policia të veprojë

28 Shtator, 08:36

Varreza publike e Suelasit në Berat ka rënë pre e vjedhjeve të vazhdueshme. Varreza është pa mur rrethues, dhe siç tregon roja hajdutët shkojnë natën dhe vjedhin vazot e bronzit.

Kategori të tjera