Diskutimi i aktit normativ për Pakon e Madhe, Braçe dhe opozita kërkojnë praninë e ministres Ibrahimaj

24 Janar, 09:44

Në komisionin e Ekonomisë po shqyrtohet akti normativ për disa ndryshime në ligjin për buxhetin e vitit 2022, në kuadër të Pakos së Madhe, e cila u miratua nga qeveria, për t’i qëndruar pranë të gjitha kategorive të shoqërisë dhe për të zbutur efektet e rritjes së çmimeve dhe inflacionit të lartë për shkak edhe të luftës në Ukrainë

Kategori të tjera