Dita Botërore e Autizmit, '2000 fëmijë të diagnostikuar', mesazhe ndërgjegjësimi në 'Përballje': Sa më shpejt të pranohet realiteti, aq më shpejt vjen ndihma

2 Prill, 14:50

Sot është dita botërore e autizmit. Në studion e ‘Përballjes’ në Report Tv, të ftuarat treguan eksperiencën e tyre më fëmijë dhe të rinj me këtë spektër zhvillimi.