Dita botërore e mjekut e gjen Shqipërinë me më pak mjekë! Stroni: Duhen trajtuar me dinjitet e paga të mira

30 Mars, 20:57

Dita botërore e mjekut e gjeti sistemin shëndetësor shqiptar sërish me probleme të mbartura. Largimet e bluzave të bardha dhe vakancat në sistemin spitalor, sidomos në rrethe kanë krijuar boshllëqe në sistem e për pasojë dhe në ofrimin e një shërbimi cilësor.

Kategori të tjera