Dita e Merulas midis mëmësisë dhe pasionit për punimet makram, sonte në 20:00 ‘Një nga Ne’ në Report Tv

29 Maj, 10:57

Një veshje e zakonshme merr një tjetër vlerë nga duart e saj.