Ditën infermiere, natën artiste, Blerta Llace: "Shëndetesinë e njoha që 40 diteshë" (1 shkurt 2023)

1 Shkurt 2023, 20:41

Cdo dite e ka dinamike Punon infermiere ne Elbasan Me kete qytet ka nje lidhje te forte Nje nga ne ndjek 24 ore te infermieres artiste Si e ndan kohen mes punes ne spital, familjes dhe pasioneve te shumta Sot ora 20:00