Ditët e fundit të pelegrinazhit në malin e shenjtë! Pas rrugëtimit me festë e bollëk, besimtarët mbyllin ahengjet në Tomorr

26 Gusht, 10:11 | Përditesimi i fundit: 2022-08-26 13:19:29

Sekretari  gjyshatës Bektashinjve në rang rajoni Zalo Qato shprehet se Këtë vit kishte kushte më të mira infrastrukture dhe menaxhim nga policia. Pas 7 ditësh pelegrinazhe në malin e shenjtë dita e sotme shënonte fundin e këtij rrugëtimi.

Kategori të tjera