Doli për kullotjen e bagëtive, humb 69-vjeçari në Sarandë! Familjarët e shqetësuar dhe policia në kërkim të tij

29 Janar, 21:40

Taqi Bërxulla, 69 vjeç nga fshati Dhivër i bashkisë Finiq rezulton i humbur. Denoncimi është bërë mbrëmjen e sotme nga familjarët e tij në Komisariatin e Policisë Sarandë.

Kategori të tjera