Doza tretë e vaksinës anti-COVID, anëtarja e Komitetit të Imunizimit: Do injektohet 6 muaj pas dy të parave! Do përdoren Pfizer dhe AstraZeneca

20 Tetor, 16:44

Komiteti i Imunizimit në vendin tonë ka dorëzuar tashmë rekomandimet për aplikimin e dozës së tretë të vaksinës anti-COVID. Një prej anëtareve, Aida Bushati shpjegon se doza e tretë do të jetë për moshat mbi 60 vjeç dhe grupet e riskut dhe do të injektohet 6 muaj pas injektimit të dozës së dytë.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha