Dyndje vizitash mjekësore për të kapur ‘patentën e lirë’! Okulistja: Kryejmë deri në 70 vizita në ditë për 8 orë punë! Dolën në pah probleme me shikimin

25 Shkurt, 20:42

Pas paralajmërimit për të rritur me mbi 40 mijë lekë të rinj çmimin e patentës për kategorinë B, ka një numër të shtuar njerëzish që kërkojnë të pajisen me patentë para se ajo të shtrenjtohet. Ky fakt është verejtur në Qendra Shëndetësore, ku bëhen vizitat për shikimin dhe dëgjimin.

Kategori të tjera