E ardhmja e pensionistëve në sy të ndërkombëtarëve: Të rritet numri i kontribuesve, rrezikojnë mijëra qytetarë

22 Mars, 20:52

Ekskluzivisht për Report TV, Menaxheri i Zyrës së Bankës Botërore në Shqipëri Emanuel Salinas përmes shifrave dhe sugjerimeve thotë se situata me pensionet në vend e lidhur me informalitetin është një e vërtetë që kërkon ndërhyrje emergjente.