Edi Rama: Kosova të afrohet me BE! Të heq dorë nga loja 'macja me miun' me Serbinë

10 Qershor, 14:53

Kosova duhet që të ecë përpara dhe të përmbush standardet e një shteti model, pavarisht se Serbia nuk do ta njoh si shtet të pavarur.