Efekti i turizmit/ Eksperti në 'Repolitix': Ky sektor po bëhet lokomotivë, por duhet strategji

19 Qershor, 22:14

Efekti i turizmit në ekonomi tonë u diskutua në Repolitix me Bardhi Sejdarasi, Luan Dervishaj, Doriana Musai dhe Feriolt Uzuni.