Emigranti shqiptar që dëshiron të frymëzojë mbi 1 miliardë njerëz

8 Korrik, 13:51

Tony J. Selimi është folës i TEDx, autor I shumë librave dhe  fitues i çmimeve Ndërkombëtare.Misioni i tij është të frymëzojë një miliard njerëz të të gjitha kombësive, besimeve dhe ngjyrave. Ai i lë njerëzit të frymëzuar, të përmbushur, të fuqizuar dhe me një ndjenjë paqeje të brendshme. Në një intervistë në emisionin “Rreze Dielli” ai foli më tepër për qëllimin  e tij.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha