Esencë - 28.000 dëshmorë ka Shqipëria ende sot? Kush na gënjeu? (05 Maj 2024)

5 Maj, 21:33

Kush na ka gënjyer për numrin e dëshmorëve të pas Luftës së 2 Botërore dhe sa është numri i tyre në të vërtetë? A janë manipuluar dëshmorët shqiptarë edhe pas vdekjes? Kush i ka shfrytëzuar më shumë dëshmorët shqiptarë, komunizmi apo demokracia? Sonte, ora 21:00 të ftuar në Esencë nga Eljan Tanini Marenglen Kasmi dhe Çelo Hoxha.