Esencë- Komunistët e fundit të Shqipërisë janë gjallë, cilët janë?! (14.04.2024)

14 Prill, 21:00

Përse në Shqipëri ka ende enveristë dhe komunistë? Cilët janë ata? A është shkëputur sot shqiptari nga e shkuara e tij moniste apo e ka harruar fare atë? Çfarë thonë statistikat për nostalgjinë politike shqiptare të para viteve 90? A jemi ne shqiptarët thjeshtë nostalgjikë apo besojmë ende se komunizmi na e ka ndritur shpirtin? Ata të tre marrin ende frymë në PKSH! Kush janë komunistët e fundit të Shqipërisë? Flasim në studio me Qemal Cicollarin, Petrit Këndezin dhe Alban Çelajn.