Esencë - Si hymë në Ambasadën Italiane në 2 korrik 1990, flet Andi Tepelena. (19 Maj 2024)

19 Maj, 21:20

Dëshmi dhe dashuri për lirinë e viteve 90 nga Andi Tepelena. Andi Tepelena ishte i ftuari i mbrëmjes në Esencë. Tepelena rrëfeu për 2 korrikun 1990 dhe mënyrën e futjes së shqiptarëve në Ambasadën Italiane, në kohën kur sapo kishte nisur mësymja apo hyrja e shqiptarëve nëpër ambasadat e huaja. Emisioni Esencë shfaqet çdo të premte dhe të diel në ekranin e Report Tv, ora 21:00.