Eskavatori dëmton linjën elektrike në Rrilë të Lezhës! Shtylla dhe telat prej 4 ditësh në tokë, banorët në rrezik

9 Dhjetor 2022, 09:48

Kjo shtyllë dhe përcjellësit e energjisë elektrike qëndrojnë në tokë prej të paktën 4 ditësh në fshatin Rrilë të Lezhës. Shtylla e tensionit 220 kW u dëmtua nga eskavatori i Drejtorisë së Bujqësisë në Bashkinë Lezhë, i cili po punonte në hapjen e kanaleve kulluese në këtë zonë.

Kategori të tjera