Familja nga Çorovoda me 2 fëmijë autikë në qiell të hapur! Kryefamiljari apel për ndihmë: Vajza e sëmurë, i hoqën pensionin e invaliditetit

10 Shkurt, 16:33

Familja Sula në fshatin  Zaloshnje të Çorovodës jeton në kushte të mjerueshme, në një shtëpi të rrënuar që rrezikon t’i zërë brenda, për shkak të dëmeve në çati dhe mure. Dy nga tre fëmijët vuajnë nga autizmi, ndërsa babai tregon se vajzës së madhe i kanë ndërprerë padrejtësisht pensionin e invaliditetit.