‘Fati’ i Bordit të ushqimeve, Gjykata Kushtetuese shqyrton sot kërkesën e PD për shfuqizimin

31 Janar, 11:02 | Përditesimi i fundit: 2023-01-31 19:12:43

Gjykata Kushtetuese do të mbajë sot seancë për të shqyrtuar padinë e PD për shfuqizimin e Bordit të Ushqimeve. Deputeti Dashnor Sula që dorëzoi padinë thoshte se kërkonte shfuqzimin  pasi sipas tij u ngrit për të mbrojtur qytetarët dhe nuk ka funksionuar, por çmimet kanë njohur vetëm rritje.

Kategori të tjera