“Fëmijë gjeni”, talent, aftësi apo pasione fëmijërie? (24 maj 2023)

24 Maj 2023, 20:17 | Përditesimi i fundit: 2023-05-24 20:18:17

Të gjithë prindërit shpesh u referohen fëmijëve të tyre duke thënë se sa të zgjuar dhe të talentuar janë. Fëmijët kanë aftësi në fusha të ndryshme artistike, sportive, krijuese etj. Talente e pasione që përgjithësisht zbulohen në moshë të hershme nga prinderit ose mësuesit e tyre. Sot në Esencë me tre fëmijë të fushave të ndryshme u fol për talentet e tyre të veçanta. Iris Hasko, Enio Delia, Asila Beka, Merisa Gjoka, dhe pikoterapisti Eduart Tafa sot në “Esencë”