Festat/ Shqiptarët drejt Turqisë për ditën e Flamurit

26 Nëntor 2022, 15:03 | Përditesimi i fundit: 2022-11-26 15:04:05

Turqia është destinacioni i shqiptarëve edhe për këtë vit për festat e nëntorit, 110-vjetorin e Pavarësisë dhe 78-vjetorin e Çlirimit, ndërkohë që surpriza është fakti se spanjollët do të jenë turistët më të shumtë që do të vizitojnë Shqipërinë në festat e fundvitit.

Kategori të tjera